Foto expositie Enschedese fotoclub ’t Bruggert

Enschedese fotoclub ’t Bruggert exposeert bij Steenfabriek De Werklust.

 Wie zijn wij
In 2020 bestond de Enschedese Fotoclub ‘t Bruggert 30 jaar. De jubileumexpositie van ons 30-jarig bestaan is door de corona maatregelen in 2020 niet doorgegaan.Gelukkig kan onze expositie dit jaar wel plaatsvinden.  De fotoclub werd opgericht door o.a. Rob Buursink. Destijds bestond de club uit een 10-tal leden die met name werkzaam waren bij Tubantia / van der Loeff.

Doelstelling van de fotoclub is vooral van elkaar leren en met elkaar fotograferen, zowel op de clubavonden, 1x in de 14 dagen, als in het veld.

Regelmatig worden er bekende fotografen uitgenodigd die hun werkwijzemet ons bespreken.

Zelf geven de leden van de club ook regelmatig een voordracht over hun passie en manier van werken.  Bij de club wordt een jaarprogramma gemaakt. Dit programma bestaat uit het samen fotograferen van specifieke onderdelen in de fotografie zoals o.a. macro fotografie, lightpainting, avondfotografie, natuurfotografie (flora en fauna), landschapsfotografie, stilleven fotografie etc.

Aan het begin van de expo kunt u een “stembiljet” meenemen, om aan het eind van de expositie het nummer in te vullen van de foto die u het meest aanspreekt.  De foto met de meeste stemmen wordt dan verloot onder de stemmers op deze foto.

Vanaf 15 juli tot eind september mogen wij exposeren op de grote droogzolder van Steenfabriek De Werklust.

Wij wensen u veel plezier bij het bezoek aan dit Museum en een bezoek aan de droogzolder waar u 43 foto’s kunt bekijken van de amateurfotografen van ’t Bruggert uit Enschede.

Foto: Francis Dost